Appiness legt de brug tussen video & e-commerce

Met Spott, de nieuwe innovatieve app van Belgische bodem, kunnen VRT, VTM & RTL-kijkers met één klik op hun smartphone aankopen wat ze op hun tv-scherm zien. Dankzij de revolutionaire technologie kan Spott objecten op tv herkennen en ze onmiddellijk linken aan bijbehorende webshops om de items aan te kopen. 

Spott is een sociaal platform waar inspiratie een centrale rol speelt. Met Spott kan men niet enkel shows en films herkennen, maar kan men ook gekozen items toevoegen aan je eigenwishlist’.

Spott herkent op basis van het geluid naar welk programma je kijkt. En dat kan zowel bij live als uitgesteld kijken. Op je smartphone duiden rode bollen aan welke producten je kan kopen. App-gebruikers krijgen meteen het merk te zien en hoeveel alles moet kosten. Vervolgens worden de app-gebruikers doorverwezen naar de onlineshop waar het product meteen aangekocht kan worden. Dit voor een brede waaier van producten, gaande van kledij, over juwelen, potten en pannen tot recepten. Ook alternatieven, producten die bijvoorbeeld goedkoper zijn, worden in Spott aangeboden.

Meer info (in beschikbare taal)

Terug naar thema Terug naar GET INSPIRED overzicht